Being creative is not a hobby.
It’s a way of life.

Shop van Kafé Keramiek

De shop van Kafé Keramiek is open elke zaterdagvoormiddag van 10u tot 13u of op afspraak.

We verkopen een selectie ambachtelijk keramiek design. De ambachtelijk gedraaide functionele werken zijn gecreëerd door Mieke Ver Eecke, oprichtster van Kafé Keramiek.

Het zijn unieke functionele objecten, meestal vervaardigd in steengoed klei aan de draaischijf.  Het aanbod in de shop wisselt regelmatig.

Verder verkopen we ook 5 soorten draaiklei en een kwalitatieve selectie aan pottenbakker tools. Ook onze unieke kadobonnen zijn er te verkrijgen. Met een kadobon van Kafé Keramiek kan je alles van ons aanbod aankopen, zowel online als offline.

In de shop van Kafé Keramiek kan je betalen met Payconiq.

 

BEREIKBAARHEID

Fiets

Kafé Keramiek ligt op een boogscheut van het centrum van Brugge. Via twee prachtige fietswegen (de oude spoorwegbedding en het fietspad langs het kanaal Brugge-Gent) kan je het atelier bereiken.

Wagen

Indien je met de wagen komt, kan je de wagen parkeren op de gratis Steenbrugge parking ten zuiden van het pand.

Openbaar vervoer

Het treinstation van Brugge ligt een 2-tal km van Kafé Keramiek. Langs het kanaal Brugge – Gent kan je prachtig wandelen tot aan het atelier.

Met het openbaar vervoer neem je bus 21 voor halte Park&Ride Steenbrugge of Assebroek Abdij Steenbrugge.

Rondom het perceel van het atelier van Kafé Keramiek zullen er de komende jaren grote werken uitgevoerd worden voor de nieuwe Steenbrugge brug en fietsbrug. De nieuwe fietsbrug zal pal naast het atelier lopen.

Meer info over de nieuwe Steenbrugge brug vind je via deze link.