Online shop

online shop
Keramiek
Klei
Pottenbakkers tools & accessoires

 

Welkom op de online shop van Mieke Ver Eecke, eigenares van Kafé Keramiek!

Alle stukken keramiek maak ik op de draaischijf en zijn uniek in kleur en vorm. Ze zijn met heel veel liefde voor het vak gemaakt.

De stukken produceer ik met uiterst kwalitatieve materialen. De hoge baktemperaturen (elektrisch) zorgen voor een duurzaam eindproduct.

Mijn keramiek wordt afgewerkt met zelfgemaakte glazuren. De zoektocht naar een eigen glazuur met uniek recept is heel arbeidsintensief en bestaat uit veel testen, testen en nogmaals testen.

Indien je graag een bepaalde vorm in een ander glazuur wenst kan je mij contacteren via volgende link .

Hieronder vind je kleine en variërende series keramiek. Regelmatig is er een shop update van nieuwe series en ‘limited editions’. Alle potten zijn gemarkeerd met het logo van Kafé Keramiek.

Alle producten zijn twee keer gebakken waarvan de laatste stook (de glazuurstook) op 1250°C. Dit maakt de stukken volledig waterdicht.

Verder verkopen we ook een selectie kwalitatieve pottenbakkers tools, accessoires en klei (deze is enkel af te halen in de shop van het atelier van Kafé Keramiek)

Geniet van het shoppen!

Mieke

We kiezen voor ecologische verpakking. Zijdepapier en golfkarton die 100% recycleerbaar is. De sisal bindtouw zorgt ervoor dat de verpakking rond de stukken blijft. Alle onderdelen van de verpakking kunnen opnieuw gebruikt worden of je kan alles recycleren.